maanantai 31. toukokuuta 2010

Ruonansuusta ei päivääkään

Tämän ja ensi viikon albumilistoille on vielä tyrkyllä paljon kotimaista musiikkia. Ylihuomiseksi esille yrittävät muun muassa Anna Puu, Disco Ensemble, Marja Tyrni, Raptori ja edellisellä levyllään ihan hyvin menestynyt Cristal Snow. Seuraavalla kerralla jonossa ovat ainakin Negative, Paukkumaissi, Indica ja Sunrise Avenuen akustinen live. Waldo’s People ilmestyy viikkoa myöhemmin.

Lomakauden julistaa viimeistään alkaneeksi 16.6. julkaistava Jope Ruonansuun Naamakirja – suomalaisittain. Rajojemme tuolla puolen jaksetaan olla yllättävänkin aktiivisia. Juhannusviikolla päästetään irti Eminem ja Ozzy Osbourne, seuraavaksi Jay-Z:n kokoelma ja 7. heinäkuuta ainakin Kylie Minogue ja Enrique Iglesias. Ehkä rupeamme vihdoin näkemään ulkomaisiakin listakärjessä – edellinen kun oli The Baseballs.

Joka tapauksessa suuntaus on hiljenevä, mitä kompensoi huomenna aloittava Listablogin kesäsarja menestyneimmistä duoista. Pitänee ennalta tarkentaa lukijoille, että kun sarjassa on biisinnimien perään lisätty *-merkkejä, ne indikoivat hitin suuruutta samalla tavoin kuin mustat nappipallot muinoin 50 hittiä -listalla ja Sisältää hitin -kirjassa. Se on sujuvampi ratkaisu kuin jokaisen single-, hitti- ja radiolistasijoituksen ymppääminen tekstiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti