keskiviikko 5. toukokuuta 2010

No milk today

Tänään ei saada levymyyntilistoja, vaan niiden julkistaminen on siirretty vakituisesti torstaihin klo 16. Virallinen lista saa samalla myös Facebook- ja Twitter-sivun. Muutoksen kerrotaan liittyvän siihen, että albumimyynnissä huomioidaan tästedes myös digitaaliset ostokset.

Hyvää muutoksessa on ainakin se, että kaikki mitattava myynti kulkee nyt samassa aikataulussa – lista kertoo aina ostoksista välillä keskiviikko–tiistai. Latauslista on tähän asti noudattanut aikaisempaa deadlinea, ja vielä viime vuonna marketien jakelua hoitanut GNT raportoi myynnit ajalta maanantai–sunnuntai. Toivotaan, ettei edelleen haussa oleva mediayhteistyökumppani heilauta tätä tasapainoa.

Listaa odotellessa tarkkailen blogini sivulatauslaskuria. En yhtään tiedä sen luotettavuudesta, mutta ihan kohta se vaihtuu viisinumeroisesta kuusinumeroiseksi. Ensimmäisen mittausvuoden aikana kertyi 30.000 latausta ja loput 70.000 vajaassa 15 kuukaudessa, eli trafiikki on kiistatta tihenemään päin. Kiitos mielenkiinnosta.

2 kommenttia:

  1. Näyttää lista päivittyneen YleX:n sivuille ainakin. Maija jatkaa ykkösenä.

    VastaaPoista
  2. Kuinkahan lopullinen tuo on, ainakin Sound Packien läsnäolo vähän epäilyttää ja jotkut edellisviikon sijat viipottavat. Tekisi mieli kommentoida tuon pohjalta, koska on huomenna muuta kiirettä.

    VastaaPoista