perjantai 7. syyskuuta 2012

Paineita palaselle


Robinin Koodi hallitsi midprice-tilastoa 25 viikkoa putkeen, notkahti kakkoseksi ja palasi taas kärkeen. Tuo puolen vuoden rajapyykki on albumilistahistoriassamme ylittämätön. Kun myyntiä mitattiin kuukausittain, Viktor Klimenkon Stenka Rasin keräsi pätkittäin kuusi ykkössijaa vuosina 1971–1972. Tuolloin listoja laati ainoastaan Suosikki, joten asiasta ei ole ristiriitaista lähdeaineistoa.

Tänään You Tubeen ilmestyi tiiseri Robinin singlestä Puuttuva palanen, joka ensiesitetään keskiviikkona Brädin kanssa Elämä lapselle -konsertissa. Lokakuussa tulee toinen albumi. Satatuhantisen menekin myötä jälleenmyyjät on takuulla saatu vakuutettua niin, ettemme välty arvometalliuutisilta, ja hinta lienee tälläkin kertaa suotuisa, mutta kyllähän tässä muutama asia nakertaa.

Kolmen sinkun ja remixbonuslevyn jälkeen Robin on yhä yhden hitin ihme. Vaikka Frontside Ollien video ylsi muutamassa päivässä miljoonalukuihin, kolmatta videota Hiljainen tyttö on katsottu kolmessa kuukaudessa vain 314.000 kertaa. Biisit.infon tietokannan mukaan Ollie soi yhä päivittäin Radio Suomipopissa, mutta Hiljainen tyttö ja Faija skitsoo ovat 11 kanavan otannassa tylysti nollilla. Puuttuva palanen saa luvan olla oikeasti hyvä biisi tehdäkseen tulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti