torstai 20. syyskuuta 2012

Melodinen myllerrys


Vaikka latauslistalla on eloisampaa kuin Suomen singlelistalla (missä ei olisi?), senkään vauhti ei kesäkuukausina saanut päätä pyörälle. Tällä viikolla maisema on aika erilainen, sillä top kahdeksaan tunkeutui viisi uutuutta ja yksi yli 20 pykälän nousija.

Gangnam Style säilytti paalupaikan, vaikka syrjäytystä yritti muun muassa uusi Robin-single. Puuttuvan palasen taakse kolmanneksi ylsi Swedish House Mafian jäähyväisbiisi Don’t You Worry Child ja kuudenneksi hyvän radiostartinkin saanut Jesse Kaikurannan Järjetön rakkaus. Aiemmin kahdella sinkulla Top 10:n tuntumassa käyneen Alex Kunnarin Sweet Melody harppasi toisella viikollaan 25. sijalta neljänneksi.

Sweet Melodyn vokaalivierailija on Glee-sarjassa esiintynyt amerikkalainen Jon Hall. Kiintoisa kollaboraatio, ainakin verrattuna uuteen David Guetta -hittiin Play Hard, jossa ääntelevät ne iänikuiset Ne-yo ja Akon. Kolmas iänikuinen Flo Rida tyytyi debytoimaan itsekseen Guettan perässä kahdeksantena. Mikään uutuuksista ei ole vielä Spotifyn 40 soitetuimman joukossa, mutta Gangnam Style on päässyt sielläkin irti ja on vihdoin menossa myös singletilastoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti