tiistai 31. toukokuuta 2011

Kuumuutta kesään

Vaikka Jennifer Lopezin ja Pitbullin On the Floor ei taida enää kartuttaa yhdeksää singlelistan ykkösviikkoaan, projekti etenee Music Control -radiolistalla, jonka kärjessä biisi on nyt seitsemättä kertaa. Kuusi viikkoa sen takana peesasi Maailman toisella puolen, mutta uusi kakkonen on Bruno Marsin The Lazy Song. Yllättäjänä neloseksi on noussut iskelmätaajuuksia kiehtova Mikko Pohjolan Et nää.

Top 20:n viidestä tulokkaasta kolme on tuttuja sinkkutilastosta: Alexandra Stanin Mr. Saxobeat (23–7), Anna Järvisen ja Olavi Uusivirran Nuori ja kaunis (22–11) ja The Black Eyed Peasin Just Can’t Get Enough (25–20). Roxetten vaisusti kaupatulta paluualbumilta lohkesi jo toinen radiohitti (Speak to Me 31–18). Viikon läpimurron teki Reckless Love, jonka keulakuvan Olli Hermanin julkkishohde ei tähän asti ole juuri listoihin heijastunut. Tällä viikolla Hot loikkasi radiosoitossa 43. sijalta 12:nneksi.

3 kommenttia:

  1. Ai niin unohdin taas mainita, että Jare & Villegallen Häissä olisi kai aika korkealla, jos Monspin biisit otettaisiin MC-laskentaan mukaan. Ainakin Yle X ja NRJ soittavat tiuhaan.

    VastaaPoista
  2. En tajua tuota bruno marssia. Harva artisti ärsyttää itseä niin paljoa, että vaihtuu asema joka kerta. Bruno on yksi niistä harvoista. Todella vasenmielistä kuultavaa.

    VastaaPoista
  3. http://thediaryoftwoprincesses.blogspot.com/

    VastaaPoista