lauantai 28. toukokuuta 2011

Menneen talven lumia

Kyllähän siinä menestys haisee, kun levy alkaa neljällä biisillä, jotka ovat kaikki paraikaa singlelistan top viidessä. Perään muutama teemaan istuva takavuosien klassikko, sitten joitakin aktuelleja hittejä levy-yhtiön repertuaarista, suomalaisia maailmanmenestyksiä sun muuta mielennostatusta ja lopuksi Finlandia. Ka-ching!

Kyseessä on Sonyn kasaama Leijonat 2011 – Virallinen Leijonat-kokoelma, ja aloitusnelikon muodostavat Taivas varjele, Poika (saunoo), Häissä ja Ihanaa leijonat ihanaa. Viimeksimainittua ei sentään kuulla kahtena versiona kuten listalla, mutta Den glider in kuullaan. Vain yksi puuttuu: vaikka Poika (saunoo) lisensoitiin mukaan AXR:ltä, EMIn hallitsemasta We Are the Championsista ei lähdetty maksamaan.

Pieni mutta: cd saadaan kauppoihin vasta ensi keskiviikkona, joka on kesäkuun 1. päivä, ja jääkiekko kai edelleenkin mielletään talvilajiksi. Toisaalta ykköseksi nousi juuri jokseenkin iäkäs ilmiö Munamies, ja toisen Putous-hahmon Mr. Mallorcan albumia aletaan kaupata vasta 8. kesäkuuta. Milloin päästään toimintamalliin, jossa tuote on julkaisuvalmis heti voiton ratketessa? No, se ei onnistu vielä Idols-koneistoltakaan kuin singlemuodossa.

1 kommentti:

  1. Eiköhän kesän hittilevy ole Sonyllä haistettu aika oikein. Onnistunut sivun freesaus muuten - hyvä Timo!

    VastaaPoista