keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Katso Oskarin loikkaa

n ja Apulannan uudet singlet saivat kärvistellä viisi viikkoa radiolistan Top 20:n ulkopuolella, mutta nyt suunta on tuttu: Onnen hohteessa nousi 26–9 ja Vääryyttä 25–11. Ensiksi mieleen tuleva selitys on vain puoliksi tosi: Yö otettiin Radio Novan soittolistalle, Apulanta ei (vielä). Vertailuksi todettakoon, että samaan aikaan ilmestynyt Carmen Grayn Two Wannabes ehti jo viime viikolla Top 20 -hitiksi.

Ensi viikolla ilmestyvän Lady Gaga -albumin kannalta on kiinnostavaa, että Top 40:ssä ei ole yhtään hänen biisiään. Born This Way putosi ulos käytyään 11:ntenä, eikä Judas ole vielä ylittänyt kynnystä. Kiinnostava on myös Paradise Oskarin seuraava sijoitus: aiemmista viisuedustajista esimerkiksi Waldo’s Peoplen Lose Control loikkasi kisaviikon soitoissa 30. sijalta viidenneksi ja Teräsbetonin Missä miehet ratsastaa 59. sijalta kuudenneksi. Da da dam lähtee harppausyritykseensä sijalta 87.

3 kommenttia:

 1. Paradise Oskar ei ole vieläkään näkyillyt sigle-/latauslistoilla. Lose Control pääsi parhaimmillaan ykköseksi ja Missä miehet
  ratsastaa kakkoseksi. Kuunkuiskaajien huonon menestyksen vielä ymmärtää, mutta Paradise Oskar pääsi kuitenkin finaaliin. Voisiko kappale tulla pikkuhiljaa listoille?

  VastaaPoista
 2. Tämän loppuviikon latailut näkyvät vasta ensi viikon listalla. Veikkaan, että Da Da Dam ilmaantuu sinkkupuolelle ja albumi nousee jonkin verran, vaikka finaali menisikin odotettua heikommin.

  Ykköspaikka finaalissa on yleisöäänestyksen kannalta aika paha, mutta jonkunhan show on aloitettava.

  VastaaPoista
 3. Ylen radiolähetyksissä on hoettu, että viisut on kolme kertaa voitettu esiintymällä ensimmäisenä, mutta nuo voitot ovat siltä ajalta, kun pelkät raadit äänestivät. Raatien kuuluu arvioida kaikki esitykset, mutta katsojat eivät välttämättä ole ihan alusta asti mukana.

  VastaaPoista