tiistai 20. tammikuuta 2009

25 objektiivista vuotta

Jatkoa edelliseen postiin. Vaikka kauneus on katoavaista, näyttää sillä olevan hiukan vahvemmat ikuisuusarvot kuin iljettävyydellä. Tässä eniten Top 10 -mainintoja Rumban lukijaäänestysten seksiobjekti-sarjassa keränneet kerubit.

Kotimaiset seksiobjektit
A.W. Yrjänä – 13 (1)
Janina Frostell – 11 (5)
Ville Valo – 10 (1)
Ismo Alanko – 10
Michael Monroe – 9 (2)
Jonna Tervomaa – 7 (1)
Kikka – 6 (3)
Jouni Hynynen – 6 (2)
Kata Kärkkäinen – 5 (1)
Ilkka Alanko – 5 (1)
Tarja Turunen – 5

Ulkomaiset seksiobjektit
Madonna – 19 (7)
Kylie Minogue – 8 (3)
Björk – 7 (2)
Jennifer Lopez – 6 (2)
Britney Spears – 6
Bono – 5
Jon Bon Jovi – 5
Pamela Anderson – 5
Sheryl Crow – 5
Brett Anderson – 5
Robbie Williams – 5

5 kommenttia:

 1. No eipä paljon ulkomaiset miehet juhli seksisymboleina, toisin kuin kotimaiset. Rumban lukijat tai ainakin äänestäjät taitaa olla pääosin miehiä? - Kun tuo Yrjänäkin keulilla vähän tuntuisi siltä, että äijät siinä selittää pokkana itselleen kuinka plösähtänyt perusjamppa vastaa Madonnaa, kun vaan höpöttää riittävän mystisesti. Kaikella kunnioituksella Yrjänä taiteellisia ansioita kohtaan.

  VastaaPoista
 2. Muutama kymmenen uskollista äänestää CMX:ää joka vuosi kaikissa mahdollisissa sarjoissa. Bändisarjan voittoon ne eivät tarvitse enää edes uuden levyn julkaisemista.

  VastaaPoista
 3. Olen muutaman vuoden Rumban äänestyksiä seurannut ja ihmetellyt etenkin ulkomaalaisten bändien sarjassa sitä, kuinka parhaan bändin titteli näyttää aina menevän kyseisenä vuonna uutta musiikkia julkaisseelle yhtyeelle. Itselläni eivät ainakaan suosikit muutu ihan joka vuosi, eikä siksi vuoden hiljaiseloa elänyt bänsi ole laskenut jonkun uuden levyn pukanneen bändin taakse.

  Se on kyllä sääli, että Rumban vuosiäänestyksen osallistujamäärä tuntuu jatkuvasti laskevan ja sijoitukset voivat määräytyä ahkeran nettikampanjoinnin perusteella. Rumba kun ei äänestystään omilla sivuillaan viitsi edes mainostaa.

  VastaaPoista
 4. Vaikka omat kuuntelutottumukset eivät niin nopeasti muuttuisikaan, äänestyksessä valitaan vuoden paras bändi, eikä kaikkien aikojen parasta. Bändihän voi kyllä olla vuoden paras hyvien keikkojensakin ansiosta.

  VastaaPoista
 5. Määrittelen sit varmaan vaan vuoden parhaan bändin eri tavalla, kun ainoa tilanne jossa ehkä erottelisin nämä kaksi toisistaan, olisi jos paras bändi ei enää olisi kasassa.

  Tuo Antin määritelmäkin on kyllä järkevä, pitää seuraavassa Rumban äänestyksessä miettiä että kumman mukaan bändit jäsentelen. :)

  VastaaPoista