lauantai 28. heinäkuuta 2018

Kysvas #7: Don’t You Want Me?

Kesäsarjassa poimitaan listahistorian 20 menestyneintä kysymykseksi nimettyä hittiä ja vastataan niihin toisten hittien nimillä.

Don’t You Want Me julkaistiin The Human Leaguen Dare!-albumin neljäntenä singlenä, vaikka laulaja Philip Oakey ei olisi halunnut sitä edes albumille. Sinkku ylitti kaikki odotukset Atlantin molemmin puolin ja nousi meilläkin myynnin ykköseksi sekä 1982-vuosilistan kolmoseksi.

Pelkkää kertosäettä kuunnellessa kysymys vaikuttaa rakkauspohjaiselta, mutta säkeistöistä paljastuu erikoinen tähden ja tähdentekijän välinen väittely. Tähti (Susanne Sulley) uskoo pärjäävänsä tästedes omillaan, tähdentekijä (Oakey) ei usko. Viiden vuoden menestystä kokeneesti kelaileva Sulley oli biisiä laulaessaan vain 18-vuotias.

Vastaajamme keskittyvät vain nimen neljään sanaan, ja yhden reaktion tarjoaa Britannian puolesta euroviisuissa laulanut Gina G. Edustuskappale nappasi singlelistalta kuutossijan ja 1996-vuosilistalta numeron 181.
Vastaus 3: Ooh Aah Just a Little Bit

Transvision Vampin isoin hitti ylsi niin ikään kuudenneksi, mutta pärjäsi 1988-vuosilistalla vissisti paremmin, sijan 90 edestä.
Vastaus 2: I Want Your Love

Myötäsukaisimmiksi kyselyn suhteen osoittautuvat Axwell ja Ingrosso, joiden iskusävel juhli radiolistan ykkösenä, striimilistan neljäntenä ja 2017-vuosilistan sijalla 14.
Vastaus 1: More than You Know

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti