maanantai 2. heinäkuuta 2018

Kysvas #14: Are You with Me?

Kesäsarjassa poimitaan listahistorian 20 menestyneintä kysymykseksi nimettyä hittiä ja vastataan niihin toisten hittien nimillä.

Belgialaistuottaja Lost Frequencies löysi – nimensä edellyttämänä – aika piilossa olleen, kantrilaulaja Easton Corbinin levyttämän biisin ja rakensi siitä poimitun laulupätkän varaan edm-hitin. Are You with Me? oli meillä striimikolmonen, latausykkönen, radiokakkonen ja 2015-vuosilistan yhdeksäs.

Vaikka Corbinin laulamasta tekstistä otettiin käyttöön vain ensimmäinen säkeistö, siitä käy kyllä ilmi teema: haluan seikkailla ja toteuttaa unelmiani, haluatko tehdä sen kanssani? Alun Meksiko-teemasta mariacheineen ja margaritoineen Corbin siirtyi geneerisempään ympäristöön, jota ei erityisesti jää kaipaamaan.

Huey Lewis & The Newsin toteamus indikoi, että asiassa ei ole mitään kysyttävää. Bändin hittisaldo jäi Suomessa albumimenekkiin verrattuna alhaiseksi, mutta tämä single kävi 15. sijalla ja päätyi 1986-vuosilistan 71:nneksi.
Vastaus 3: Stuck with You

Captain Hollywood Projectin isoin hitti huokuu sitoutuneisuutta. Se oli singlelistan kakkonen ja 1993-vuositilaston sijalla 20.
Vastaus 2: Only with You

Koska tekstissä kuunnellaan mariachi-bändiä, parhaaksi vastaajaksi rankkautuu ainoalla sinkullaan brittikakkoseksi yltänyt Stardust. Meiltä lohkesi singlelistan 12. sija vuonna 1998.
Vastaus 1: Music Sounds Better with You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti