tiistai 26. elokuuta 2014

Aseet tanassa syksyyn

Haloo Helsingin Beibi kaksinkertaisti radiosoittopisteensä edellisestä viikosta ja on uusi varsin ylivoimainen ykkönen. Biisihän säntäsi myös latauslistan kärkeen perässään toinen syksyistä menestysalbumia pohjustava esitys, Robinin Parasta just nyt. Jota ei vielä näy radiolistan Top 100:ssa lainkaan. Kesäkumibiisi Kesärenkaat ylsi vain sijalle 50, vaikka pari muutakin asemaa kuin Yle X suostui soittamaan sitä.

Kärkipäässä ei tunnetusti ole yhtäaikaista tilaa usealle saman esittäjän kappaleelle, mikä näkyy kahdessa tämänviikkoisessakin kiepsahduksessa. Cheekin Flexaa nousi 23–8 ja Äärirajoille putosi 11–22. Vielä vauhdikkaammin vajosi Kasmirin Vadelmavene (8–31), kun Wowwowwow eteni 20–11. Vadelmavene on vahvoilla vuosilistan parhaille paikoille, jos 19. syyskuuta ilmestyvä Kasmir-pitkäsoitto saa hyvän vastaanoton. Kai tiesitte miehen menneisyydestä raskaahkossa Collarbone-yhtyeessä?

Suvi Teräsniskan Pohjantuuli-albumin platinapainosta höystäneistä kolmesta raidasta yksi, Jos olisin mun mies, loikkasi melkoiset 85–13. Teräsniskalta on (odotetusti) tulossa myös joululevy, ja hän näyttää 25-vuotiaana tosissaan tavoittelevan Antti Tuiskun ennätystä siinä, kuinka monta Top 10 -albumia voi saada markkinoille ennen 30. ikävuotta. Noita jos-alkuisia sinkkuja voisi kyllä vähän rajoittaa.

2 kommenttia:

  1. "Robinin Parasta just nyt. Jota ei vielä näy radiolistan Top 100:ssa lainkaan."

    Ainakin viime viikolla tuo kyseinen kappale oli kyllä radiolistan sijalla 86.

    VastaaPoista