torstai 17. tammikuuta 2013

Ykköset päällä kympiksi

Alkuvuoden comebacklaulut valitsevat yhä esittäytymisväyläkseen latauslistan, jonka kymmenentenä debytoi nyt Justin Timberlaken Suit & Tie. Aiemmista palaajista on vaikea ennustaa sille jatkosuuntaa: J. Karjalainen eteni ykköseksi ja pysyy siellä, David Bowie valahti pari pykälää ja Bon Jovi katosi saman tien Top 30:stä.

Mennytmiestä ei paalusta huolimatta kannata vielä odotella ns. singlelistalle, sillä se on Spotifyn soitetuimmissa vasta 74:ntenä. Radiosuosikki ja latauslistan 26:ntena näyttäytyvä Irinan Koko kuva on vielä alempana, sijalla 91. Airplay-ykkönen ja latausten 16:s Huuda! soi sentään sijan 30 edestä. Eniten Spotifyssa on edelleen kuunneltu Will.i.amin ja Britney Spearsin Scream & Shoutia.

Vaikka Timberlaken edellisestä albumista on kuusi ja puoli vuotta, hän on sen jälkeen käynyt singlelistalla viiden esittäjän vieraana: Timbaland, 50 Cent, Madonna, T.I. ja Ciara. Madonna-duetto 4 Minutes (2008) on miehen ylivoimaisesti kookkain täkäläinen hitti – omin tai Nsyncin voimin hän ei ole koskaan ylittänyt hittivuosilistojen Top 30 -kynnystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti