perjantai 18. tammikuuta 2013

Lauraa korvan täydeltä

Tänään on yksi listahistorian hedelmällisimmistä nimipäivistä: onnea, Laurat! Teitähän muistetaan muun muassa hiteissä Laura sua kauheesti kaipaan (Hector), Lauralle (Kauko Röyhkä), Ingalsin Laura (Maija Vilkkumaa), Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen (Leevi and the Leavings), Laura Häkkisen silmät (J. Karjalainen) ja tuontitavarana esimerkiksi Laura non c’é (Nek).

Nek sai myös Top 10 -radiohitin Sei solo tu duetoimalla Laura Pausinin kanssa, ja tämän tilastoituneita kaimoja ovat Laura Branigan, Laura Bono, Laura Voutilainen ja Laura Närhi. Laila Kinnusen oikea etunimi oli Laura. Laura Malmivaarallakin on yksi listalevytys. Mitähän L. Voutilainen kuvitteli yrittäessään jossain vaiheessa edetä urallaan pelkällä Laura-nimellä?

Laura Häkkisellä ei ole tunnettua muusikkokaimaa, mutta Indicassa soitti rumpuja Laura Häkkänen. Lauroja kuului myös mm. Nerdeen, XSS:n ja Dance Nationin rivistöihin. Vaan mikäpä on palkkien perusteella suosituin Laura-aiheinen Spotify-biisi? Bat for Lashesin Laura, syksyllä Top 20:ssä käyneen The Haunted Manin eka single.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti