torstai 24. tammikuuta 2013

Kaikkien kaveri

Viikon tihutyöhitti on Olly Mursin taannoinen brittiykkönen Troublemaker, joka harppasi radiolistan 27. sijalta viidenneksi ja debytoi tänään myös latauslistan 22:ntena. Mursille löytyy Suomesta aiemmin vain pari matalaa merkintää, mutta biisin vierailijalle Flo Ridalle se on vajaan viiden vuoden aikana jo neljästoista – edeltäjä I Cry roikkuu sekin yhä mukana.

Flo Ridan tapaan latauslistalla viihtyy tuplaten Pitbull (sijat 13 ja 27), jolle rekisteröityjä hittejä on kertynyt neljässä vuodessa 18. Kumpikin herra suosii kimppalevytyksiä, vaan onko heitä kuultu samalla biisillä? On, mutta Flo Ridan Turn Around (5, 4, 3, 2, 1) -singlen jatko-osaa Turn Around Pt 2 ei julkaistu kuin soundtrackraitana.

Tietovisakysymysten aatelia: kuka on ainoana artistina tilastoitunut Suomessa sekä Pitbullin että Flo Ridan kaverina? Oikea vastaus ei ole David Guetta, vaikka hän onkin levyttänyt myös Pitbullin kanssa. Kolmen pisteen vihje: hänellä on hitti myös Guettan vierailijana! Yhden pisteen vihje: hänelläkin on hitti nimeltä Troublemaker! Tämä kaikkien popverkostoitujien kuningas on Taio Cruz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti