tiistai 8. tammikuuta 2013

Conoria kelpaa katsella


Ei rynnistänyt Mennyt mies radiolistan kärkeen, mutta viidenneksi sentään. Vaikka osa asemista retkahti siihen saman tien – Iskelmä 54 soittoa! – niin Nova on toistaiseksi sivuuttanut J. Karjalaisen paluulaulun täysin ja nuorisotaajuuksien asenne on odotetun varovainen. Harvoin mitään biisiä toistuvasti ääneen päästävältä Radio Helsingiltä se pääsi pyörähtämään kahdeksan kertaa.

Vaikka Kutosen (entisen The Voice TV:n) ja MTV Finlandin musiikkitarjonta sen kuin kutistuu, radiolistan kokoaja Nielsen julkaisee Suomessa yhä niihin perustuvaa videolistaa. Sen ykkösenä on Conor Maynardin Turn Around, jota eetteröitiin MTV:llä neljä ja Kutosella 34 kertaa. Radiotilastossa nuori ja fotogeeninen brittiherra on vasta sijalla 92. Muutoinkaan video- ja radio-kärkikympeissä ei ole yhtään yhteistä kappaletta.

MTV kykenee yhä tiheämpäänkin kuin neljän soiton rotaatioon – esimerkiksi Rihannan Diamondsia se näytti vuoden ekalla viikolla 20 kertaa. Kanavan katsojaluvut vain ovat niin pieniä, että Nielsen antaa Kutoselta rekisteröidylle videolle 4,2 kertaa enemmän pisteitä kuin MTV-läiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti