torstai 1. marraskuuta 2012

Poski poskea vastaan


Vain elämää -sarjan ajoittainen myyntivoima näyttäytyy uudella latauslistalla vahvimmillaan. Cheekiltä oli ennestään mukana kaksi tuoreinta singleä Anna mä meen ja Syypää sun hymyyn, ja nyt niiden seuraksi tunki viisi re-entryä. Poskea soitetaan sijoilla 6, 7, 11, 14, 21, 23 ja 27. Harva yltää moiseen dominanssiin niin, että henki säilyy.

Kaksi korkeinta ovat ensi kertaa kärkikympissä. Jonne Aaron -yhteistyö Anna mä meen nousi 22–7. Viidestä palaajasta kolme on entisiä ykköshittejä (Jippikayjei, Jos mä oisin sä, Liekeissä), mutta korkeimmalle ylsi tuoreeltaan vain 17:ntena käynyt Mitä tänne jää (2009), jonka ohjelmassa versioi Erin. Sokka irti palasi myös, vaikka ei telkkarielvytykseen päässytkään.

Vaikka Sokka irti ja samanniminen albumi eivät jatkaneet Cheekin listaykkösputkea, tavallaan menossa on miehen menestyksekkäin vuosi. Kun edellinen Jippikayjei poiki vain yhden hitin, tänä vuonna jo neljä biisiä on napannut Top 10 -statuksen. Ensi sunnuntaina Sokka irti etenee ohi Jare Henrik Tiihosen Cheekin pitkäkestoisimmaksi lista-albumiksi, kun 28 viikkoa tulee täyteen.

6 kommenttia:

 1. Vain elämää on huikeeta!

  VastaaPoista
 2. Tarkennetaan vielä, että kun puhuin neljästä tämänvuotisesta Top 10 -hitistä, en laskenut mukaan Mitä tänne jää -biisiä, vaan se yksi oli Pyrkiny vähentää.

  VastaaPoista
 3. Onko aiemmin listahistoriassa ollut yhdellä artistilla näin montaa biisiä samaan aikaan listalla?

  VastaaPoista
 4. On. Siihen juuri viittasin tuolla "henki säilyy" -kommentilla. Kirkalta oli kuolemansa jälkeen kahdeksan biisiä latauslistalla.
  http://www.latauslista.fi/lista/2007/6

  VastaaPoista
 5. Viikkoa myöhemmin (7/2007) Apulannalla oli peräti yhdeksän kappaletta mukana.

  VastaaPoista
 6. Tulevan Vain elämää -albumin biisilista on tiedossa, ja sieltä puuttuu Erinin Mitä tänne jää. Oliko virhearvio?
  https://itunes.apple.com/fi/album/vain-elamaa/id574663542

  VastaaPoista