tiistai 20. marraskuuta 2012

Nylonia & petrolia

Pari vuotta sitten kirjoitin vanhan taian murtumisesta, vaikka tuo murtuma jäikin vähän kyseenalaiseksi. Top 20 -radiolistalla tuolloin täpärästi käväissyt Kunnon syy oli ensimmäinen kahden suomalaisen naissooloartistin (Irinan ja Maija Vilkkumaan) listayhteistyö. Nyt kategoriassa on tarjolla ihan ehta hitti, kiitos Laura Närhen ja Erinin.

Siskoni on ehtinyt latauslistalla yhdeksänneksi ja eteni tänään radiolistan hopeakorokkeelle – Syksyn sävel -voittaja Järjetön rakkaus on ihan tavoitettavissa. Singletilastoon biisillä ei ole asiaa niin kauan kuin Spotify-soittoihin ei saada vauhtia (tämän viikon sija 53). Siskoni on toinen lohkaisu Närhen Tuhlari-albumilta, joka jo kolmatta viikkoa liikkuu Top 50:ssä käsikynkkää Anna Puun kanssa (2–3, 3–4 ja 7–8, Anna edellä).

Hirveää otatusta ei tarvittaisi historian isoimman nais-naisdueton titteliin, sillä ulkomailtakaan ei ole megamenestyksiä tullut. Donna Summerin & Barbra Streisandin No More Tears (1979) ja Lady Gagan & Beyoncén Telephone (2010) ylsivät sentään Top 50 -vuosilistojen alapuoliskoon. Suht lähelle pääsivät myös Whitney Houstonin & Mariah Careyn When You Believe (1998) ja Britney Spearsin & Madonnan Me Against the Music (2001).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti