keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pelastajan pelastaja

Radio Novan viimekeväisestä ”ei samaa biisiä kahdesti työpäivän aikana” -kampanjasta jäi vain etäinen muisto, ja suosituimpien hittien rotaatiot ovat kanavalla sen jälkeen yli tuplaantuneet. Niinpä sen dominanssi Music Control -radiolistalla on taas kasvanut, minkä huomaa erityisesti silloin, kun Novan soittolistaa päivitetään reippaammin – kuten nyt.

Happoradion Pelastaja nousi ykköseksi kera 31 Nova-soiton, jotka muodostivat 47 prosenttia sen kokonaispisteistä. Pitkäaikainen hallitsija Missä muruseni on tipahti kakkoseksi saatuaan vain yhdeksän pyöritystä Novalta. Kanavan soittolistapäivityksestä saivat ilmaa siipiensä alle erityisesti Kaiku Entertainmentin eka sainaus Tommi Kalenius (Me ollaan 29–9) ja albumiflopistaan huolimatta radioille yhä kelpaava Uniklubi (Maailma puhaltaa 38–11).

Myös täkäläiseen mystiseen mahalaskuunsa jo alistunut Cee Lo Greenin Fuck You on saanut armon ja harppasi 19 Nova-soitollaan 46. sijalta 19:nneksi. Single/lataushitiksi se ei ole edelleenkään rekisteröitynyt, vaikka on soinut Spotifyssa pitkään Top 20 -sijan edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti