tiistai 16. marraskuuta 2010

Jos ja jos

Missä muruseni on kasvattaa yhä kaulaansa radiolistan kärjessä. Music Control mittasi sille 147 soittokertaa viikossa, kun mikään muu kappale ei päässyt edes sataan. Vähiten kaukaiset uhkaajat James Bluntin Stay the Night, Pinkin Raise Your Glass ja Happoradion Pelastaja keräsivät kaikki suurimman pistepottinsa Radio Novasta, mutta Jenni Vartiaisen pää-äänenkannattaja onkin Iskelmä.

Suvi Teräsniskan kaksi biisiä Jos menet pois ja Jos mikään ei riitä ovat pitkään maleksineet lähekkäin lataus- ja radiolistojen ynnämuuta-sijoilla. Ensinmainittu (ja -julkaistu) on pysynyt tähän asti niskan päällä, mutta nyt jälkimmäinen loikkasi radiosoitossa 14 sijaa sen edelle 12:nneksi. Top 20 -rajan ylittivät tänään myös Tinie Tempah’n Written in the Stars (16), Mohombin Bumpy Ride (17) ja Teleksin Tyttö joka katsoo merelle (20). Asteen Normipäivä ylsi lopulta Top 40 -merkintään puoli vuotta ilmestymisensä jälkeen!

Robbie Williamsin ja Gary Barlow’n duetto Shame kääntyi vireän alun jälkeen nopeaan pudotukseen – kuinka käy (etenkin kotimaassaan) vielä suuremmilla odotuksilla raskautetun Take That -singlen The Flood? Lähtö on taas lupaava, nousua 56–23. Shame ei yltänyt brittien singlelistan kärkeen, ja Floodkin joutui odotusten vastaisesti debytoimaan kakkossijalla Rihannan Only Girlin takana.

2 kommenttia:

 1. Ei toi Vartiaisen sinkku nyt niin erinomainen ole, että olis ansainnut tuollaisen valtavan radiosoiton. Paljon olis muitakin kappaleita, mitä olis kiva kuulla edes joskus tai useammin.

  Miten muuten Emma palkinnot, meneeks ne melko automaattisesti kaikki (mahdolliset) Vartiaiselle, kun kaupallisesti menestynein ja sehän on palkintokriteerinä?? Emman kotisivuakin koristaa jo Vartiaisen kuva...Vähän hassua, että emmassakin pitää huomioida kaupallinen menestys, kun vois kerrankin arvioida, mikä musa on hyvää ilman kaupallisuutta.
  Ainakin naissolisti pysti on 3 viime vuotena mennyt eniten levyjä myyneelle naiselle: abreu, abreu, puu, joten tänä vuonna Vartiainen on varma nakki.
  Niin ja Vartiainenhan on jo ehdolla vuoden live esiintyjäksi. On kyllä vääryys, jos sillä perseen keikutuksella vie livepystin, kun kisakumppaneina on mm. Tähkä ja Pmmp...

  VastaaPoista
 2. Nyt näköjään valta radiolistalla vaihtunut:
  http://www.sonymusic.fi/sitenews/view/-/nid/318/ngid/21

  VastaaPoista