torstai 18. maaliskuuta 2010

Maa lataa maata

Suomen single- ja latauslistat ovat jälleen jokseenkin identtiset – sillä erotuksella, että Marellan Pieni maa nousi toisessa ykköseksi kymmenenneltä ja toisessa yhdeksänneltä sijalta. Latauslistan tapahtumista kertovassa The Voicen lehdistötiedotteessa ei mainittu tästä viime viikon korkeimmasta uutuudesta ja tämän viikon ykkösestä kummallakaan kerralla mitään.

Voicen radio-ohjelmassa biisi sentään äsken soitettiin, mutta mistään bisnessynergian tai listauskottavuuden unelmasta ei voi puhua. You Tubessa on sen lähes kaksi vuotta vanha live-esitys, joka on haalinut vain parituhatta katsomiskertaa, ja bändin My Space -sivuilla on yhtä hiljaista. Pieni maa ei ollut mukana Marellan viimevuotisella albumilla. Kolme vuotta sitten ryhmä teki pikavisiitin listaneloseksi coversinglellään Sata kesää tuhat yötä. Tuolloin tilasto mittasi pelkkää levymyyntiä.

Kärkisijan vaihtumisen jälkeen singlelistan kuusi ensimmäistä biisiä ovat kaikki joko nykyisiä tai entisiä ykkösiä. Pientä maata seuraavat Stereo Love, En haluu kuolla tänä yönä, Jos sä tahdot niin, Mikä boogie ja Bad Romance.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti