lauantai 4. elokuuta 2018

Ykkösen havainnekuva

Striimatuimmat-listaa ei tätä kirjotettaessa ole taaskaan päivitetty, mutta sitä johtaisi luultavimmin Anna Abreu. Sinä runsaana kuutena vuonna, kun suoratoisto on huomioitu virallisilla listoilla, Abreun ainoa ykkönen on ollut JVG-vierailu Huominen on huomenna (2014). Samainen JVG-vierailu on hänen ainoa suomenkielinen radioykkösensä – englanniksi laulamalla hän ylsi paalulle kolme kertaa vuosina 2007–2008.

Voisiko striimisuosikki Yhen elämän juttu palauttaa Abreun myös radioaalloille? Tuoreimmasta Top 20 -merkinnästä (Ayo, #17) on jo kolme vuotta, vaikka uutta tavaraa on laitettu tuon tuosta tarjolle. Edellinen sinkku Amor amor kävi sijalla 38, mutta muutoin radiot ovat viime aikoihin asti tykänneet kernaammin soittaa viiden vuoden takaista Vain elämää -coveria Kylmästä lämpimään, jolla on melkein sata Top 100 -listaviikkoa.

Abreuhan on julkaissut nyt kolme singleä pelkällä sukunimellä, joka tiedotteissa on nolosti opastettu kirjoittamaan versaalikirjaimin – jotkut toimittajat vielä nolommin ovat menneet tottelemaan opastusta. Koska vasta kolmas ”uuden nimen” sinkku otti menestyäkseen, niin toivottavasti kaikki osaavat tulkita tilanteen niin, että hittejä ei tehdä kulahtaneella nimikikkailulla, vaan paremmilla biiseillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti