maanantai 20. elokuuta 2018

Rakkaus aina mielessä

Striimatuimmat-lista antoi torstaina taas itsestään elonmerkin ja sai aikaiseksi ehdan kuriositeetin. Sen ykköseksi noustiin nimittäin ilman että olisi käyty lainkaan Spotifyn päivälistan kärjessä. Dynoron ja Gigi D’Agostinon In My Mind vietti koko viikon kakkos- ja kolmossijoilla.

Kuvion taustana on se vähän kökkö järjestely, että uudet biisit julkaistaan perjantaisin ja saavuttavat ekan listasijansa kuuden päivän striimeillä, koska listan laadintaväli on torstai–keskiviikko. Benjaminin eka suomenkielinen single Naarmuja syyhki laakista Spotify-kärkeen, mutta ei ehtinyt kuudessa päivässä saavuttaa In My Mindin seitsenpäiväistä saldoa. Ja torstaina Naarmuja sai luovuttaa päivälistan paalupaikan – kyllä, In My Mindille.

Historiaa tehtiin siinäkin, että Dynoro eli Edvinas Pechovskis on ensimmäinen liettualainen lista-artisti Suomessa. Joku voisi ihmetellä, miten nippanappa parikymppinen Dynoro päätyi yhteistyöhön viisikymppisen D’Agostinon kanssa, mutta aika tavallinen tapaushan tämä: biisiin on vain yhdistetty D’Agostinon vanha hitti L’amour toujours, joka tilastoitui meillä kolme vuotta sitten kanadalaiskaksikko Dzeko & Torresin versiona.

Perjantaina Gasellien ja JVG:n Mitä mä Malagas? rynni Spotify-huipulle niin vakuuttavin lukemin, että kuudenkin päivän kertymä saattaa riittää Striimatuimmat-listan ykköseksi. Täten siitä tulisi tänä vuonna jo kolmas paalupaikalle johtanut JVG-vierailu. (Aiemmat Haloo Helsinki!: Texas ja Tippa: Roska silmäs).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti