perjantai 10. elokuuta 2018

Kysvas #4: What Is Love?

Kesäsarjassa poimitaan listahistorian 20 menestyneintä kysymykseksi nimettyä hittiä ja vastataan niihin toisten hittien nimillä.

Kun singlelistan kärkipäähän ilmaantui tyhjästä joku Haddaway ja joku What Is Love, se tuntui dj-den aikaansaamalta tilasto-oikulta. Eipä arvannut, että kyseessä olisi tuleva klassikko ja 1993-vuosilistan nelonen. Ei liioin sitä, että Tauski ja Enzo tekisivät siitä oman versionsa vuonna 2009.

Aviopari Dee Dee Halliganin ja Junior Torellon kynäilemä What Is Love on ehta kysymysbiisi, joka ei edes yritä itse tarjota vastausta. Dilemma kumpuaa turhauttavasta, jopa yksipuoliselta vaikuttavasta suhteesta. ”We are together, I need you forever, is it love?”

Tuoreen Idols-voittajan Hanna Pakarisen metafora harppoi sekä single- että radiolistan kärkeen ja rankkaantui 2004-vuosilistan 12:nneksi.
Vastaus 3: Love Is Like a Song

Sound of R.E.L.S.in ensisingle (jos oletamme että kyseessä oli uusi bändi eikä Bogart Co uudella nimellä) nousi singlelistan yhdeksänneksi ja 1994-vuosilistan sijalle 86.
Vastaus 2: Love Is the Powa!

YUP:n toteamus sai inspiraationsa Velipuolikuun vanhasta Fylli-tätisketsistä. Sillä mentiin singlelistan ysiksi ja 2001-vuosilistan 158:nneksi.
Vastaus 1: Rakkaus on pesti hulluuteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti