sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Sinfonia on punk

Atomirotan runsaan vuoden takainen esikoisalbumi viihtyi listalla niin kauan, että sen seuraajan saattoi ennustaa debytoivan korkealla. Ei kuitenkaan debytoinut korkeimpana, vaan sen edelle kakkoseksi kiilasi Klamydia. Vaasan kaupunginorkesterin kanssa tehdyt uudet versiot tutuista biiseistä taisivat katkaista yhtyeen ykkösputken – Punksinfonian kolme edeltäjää nimittäin menivät kärkeen asti.

Neljän ja puolen vuoden tauolta tilastoon palannut Anthrax (#4) nettosi virallisen viikkolista-aikakauden parhaan sijansa, mutta 1980-luvulla bändi ylsi samaan pari kertaa. Ensikertalaisina Top 50:ssä esittäytyvät neljännen albuminsa julkaissut Oranssi Pazuzu (#33) ja 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Vilma Alina (#34). Toissavuonna viitoseksi yltänyt Entombed A.D. sai nyt tyytyä sijaan 29.

Tuo Entombed A.D:n edellinen levy putosi oitis ulos debytoituaan viidentenä, mutta korkeampiakin pikavisiittejä on tehty. Tähän asti ennätystä pitivät Negativen ja Tapio Heinosen kokoelmat, jotka viettivät ainoan listaviikkonsa kolmantena. Viime viikon kakkonen Omnium Gatherum pisti kuitenkin paremmaksi, sillä Grey Heavens -albumia ei näy enää Top 50:ssä.

2 kommenttia:

  1. Ei vieläkään Einiä albumilistalla... tuskin enää nouseekaan. Toi nainen on mysteeri.
    terv. Eini-fani.

    VastaaPoista
  2. ai onko Einiltä tullut levy. en tiennytkään. täytyy katsella jos kirjastosta löytyisi.

    VastaaPoista