lauantai 5. maaliskuuta 2016

Myöhäinen närhi hitin nappaa


Radiolistamme uudeksi ykköseksi eteni pikkuyllätyksenä Jonas Bluen ja Dakotan Fast Car, joka sai pisteitä vain seitsemältä asemalta, mutta haali soittokertoja peräti 297. Lista ei enää tarjoa asemakohtaisia tietoja, mutta vanha kunnon biisit.info auttoi selvitystyössä. Sen numeroista voi arvioida, että Loop veivaa Fast Caria jopa toistasataa kertaa viikossa. Muutkin taajuudet saattoi arvata nuorisolle suunnatuiksi – messissä muun muassa Kiss, entinen The Voice.

Tracy Chapmanin läpimurtobiisinä tunnettu Fast Car on ensimmäinen coverlevytys radiolistan kärjessä lähes puoleentoista vuoteen. Tuorein Vain elämää -kausi kun poiki parhaimmillaan vain kaksi kakkossijaa (Sata salamaa ja Lähtisitkö), mutta edellisestä paalulle saatiin Elastisen Naurava kulkuri. Sitä edeltävää coverykköstä jouduin hakemaan niin kauan, että pysähdyin viiden vuoden takaiseen Jennifer Lopez -hittiin On the Floor – siinähän kierrätetään Lambadaa.

Varsinaisen Vain elämää -knopin saamme kuitenkin Laura Närheltä, jonka Supersankari debytoi latauslistan 16:ntena ja radiolistan 36:ntena. Närhihän esiintyi sarjan kakkoskaudella (2013) ja on kaikista sen nostetta nauttineista malttanut pysytellä hiljaa ylivoimaisesti pisimpään. Hänen toistaiseksi tuorein albuminsa Tuhlari ilmestyi marraskuussa 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti