torstai 16. toukokuuta 2013

Kolmas yhteinen kevät

Latauslistalle mahtui vain kaksi matalaa debyyttiä, mutta kummallakin on vahvahkot odotusarvot. Sijan 28 Live It Up on jo kolmas Jennifer Lopezin ja Pitbullin kimppasingle. Toissa kevään On the Floor kasvoi kummankin uran suurimmaksi sukseeksi, ja vuoden takainen Dance Again kiipesi sekin hittivuosilistan 23:nneksi. Pari ensiesittää Live It Upin tänään American Idolin finaalissa.

Sijan 24 Pelimies puolestaan pohjustaa loppukesällä ilmestyvää Jukka Poika -kokoelmaa. Kiihkein Jukka-huuma on sen verran tuore ilmiö, että artistia ei vielä arvaisi kokoelmakypsäksi. Kun kuitenkin huomioidaan Soul Captain Bandin, Kapteeni Ä-nen ja Jenkkarekan pikkuhitit runsaan kymmenen vuoden ajalta, niin onhan siinä jo mistä valita. Joitakin kuulemma kuullaan uusina levytyksinä.

David Guettan, Ne-yon ja Akonin Play Hard on yhtä korkealla (#7) kuin viime syyskuussa. Silloin se teki pikavisiitin Nothing but the Beat -albumin kakkosversion uutena raitana, mutta vasta nyt tätä Alice Deejayn Better Off Alone -hittiä lainailevaa musiikkituokiota promotaan singlenä. Yhteensä albumin eri olomuodoilta on lohkaistu yhdeksän sinkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti