tiistai 19. maaliskuuta 2013

Liian hyviä seuraajia


Alkuvuoden teemaksi radiolistalla näyttää muodostuvan se, että innokkaasti vastaanotettu potentiaalinen vuosilistan voittajasuosikki lähteekin odotettua pikaisempaan alamäkeen – saman esittäjän toisen biisin takia. Ensin tämän koki Haloo Helsingin Huuda! (syrjäyttäjä Vapaus käteen jää) ja nyt J. Karjalaisen Mennyt mies. Kun Meripihkahuone loikkasi 18. sijalta toiseksi, edeltäjä vajosi 16:nneksi. Käykö kärjessä jatkavan Anssi Kelan kohdakkoin samoin?

Elokuu ei liene jäämässä yhden levyn ihmeeksi, vaan Tänään lähtee porhalsi 32. sijalta 15:nneksi. Matti Johannes Koivulla on uransa eka Top 20 -radiohitti (17. Jos muutat mielesi) ja Fall Out Boylla pikku tauon jälkeen viides (19. My Songs Know What You Did in the Dark).

Hämmästyttävän tasaista jälkeä radiossa tekee suoraan 20:nneksi harpannut Pink. Just Give Me a Reason jatkanee kolmen uusimman albumin ja välissä tulleen kokoelman hittiputkea: 11 lohkaisusta kymmenen nousi kuuden soitetuimman joukkoon. Lähes samanlaiseen vakiorotaatioon tottunut Laura Närhi sen sijaan takeltelee, sillä Viimeinen aamu ei ole viidessä viikossa ylittänyt edes Top 40 -kynnystä.

1 kommentti:

  1. Eikö Laura Närhen ekan soololevyn kohdalla myös neljäs single takerrellut koska silloin Kaksi irrallaan ei noussut Top 20-sijoille, oliko edes Top 40-hitti radiolistalla?

    VastaaPoista