torstai 14. maaliskuuta 2013

Christina, luottovierailija


J. Karjalaisen Meripihkahuoneen vastaanotto ei ehkä ollut niin vakuuttava kuin Mennyt mies enteili – debyytit radiolistan 18:ntena ja latauslistan 17:ntenä. Mutta on toisenlaisiakin enteitä: tällä kertaa esimerkiksi nuorisokanava NRJ on vanhojen kannattajien lisäksi kiinnostunut Karjalaisen soittamisesta, joten jatkoa radiolistan paalupaikalle lienee mahdotonta välttää.

Latauslistalla huomio kiinnittyy I Knew You Were Troublen loikkaan (26–10). Tuloksena on näet Taylor Swiftin eka Top 20 -merkintä missään suomalaisessa myyntiin perustuvassa tilastossa. Radiosoitossa Love Story kävi kahdeksantena. Albumin ilmestymisen alla on hyvä merkki, että Hurtsin Miracle ilmaantui lopulta latauslistalle (#29) – radiossahan se on juhlinut jo kauan, korkeimmillaan kolmossijalla.

Hitaan käynnistymisen jälkeen Pitbullin ja Christina Aguileran Feel This Moment otti kunnon harppauksen (15–4). Aguilera on kuudetta kertaa noin ylhäällä single- tai latauslistalla, ja viisi niistä on kimppalevytyksiä! Ainoa soolomerkintä, Hurtin kakkossija tuli latausmyynnin varhaiskaudella, jolloin sitä ei vielä sisällytetty singlelistaan. Hiukan heikompia numeroita sinkkutilastosta ottivat Ain’t No Other Man (#5, 2006) ja Genie in a Bottle (#9, 1999).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti