torstai 4. lokakuuta 2012

Nuorena kuuluu levyttää

Ruuhkaisen äänitesyksyn maistiaisia riittää tämänpäiväisen latauslistankin uutuuksiksi. Rihannan Diamonds debytoi kolmantena, One Directionin Live While We’re Young 14:ntenä ja Christina Aguileran Your Body 26:ntena. Kaikilta tulee albumi marraskuussa. Vaikka One Directionin esikoislevy roikkui 32 viikkoa Top 50:ssä, latauslistalta ei ole ennen tullut noinkaan hyviä sijoja.

Kotiteollisuuden Haltin häät putosi toisella viikolla 16. sijalta 20:nneksi, mutta tuo jo riittää biisin lukuisista versioista myynnillisesti menestyneimmän titteliin. Taiskan alkuperäisen (1976) ainoaksi merkinnäksi jäi jukebox-tilaston kahdeksikko. Ensimmäisen Sotakoira-albumin covereista Kevät ylsi 15:nneksi, mikä on Kotiteollisuuden paras latauslistatulos.

Itunes-myyntiä raportoivien sivujen perusteella Gangnam Style on yhä varsin ylivoimainen ykkönen, mutta radiolistalla ollaan vasta 25:ntenä. USA:ssakin radiosoiton 23. sija estää ottamasta Billboard Hot 100:n paalupaikkaa. Kyllä huomaa, että vieraskieliset hitit ovat USA:ssa ja Britanniassa harvinaisuuksia: niinkin kökkö väännös kuin ”open condom style” antaa Googlessa 4,5 miljoonaa osumaa.

2 kommenttia:

  1. Rihannahan levyttää melkein kuin Peitsamo.

    VastaaPoista
  2. Sillä erolla vain, että Peitsamo tekee itse biisejä. Rihannan tarpeisiin järjestetään sävellysleirejä.

    VastaaPoista