sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Halpaa ja hupia


Levynjulkaisijat ovat näemmä oppineet väistämään Stockmannin Hulluja päiviä, koska uutuusalbumeita pyrki listalle selvästi edellisviikkoja vähemmän. Ehkä aletuotteetkin pääsivät täten jylläämään vapaammin: huimien tilastonsisäisten nousujen lisäksi kirjattiin 11 re-entryä, joista Jennifer Lopezin kokoelma (#12) ponkaisi ylemmäs kuin koskaan ennen.

Vaisun uutuusvalikoiman korkein (#18) on Absoluuttinen nollapiste, joka kävi samalla sijalla kolme vuotta vanhalla edeltäjällään. Yli viiden vuoden tauolta palasi Pain Confessor (#28), ja My Dying Briden neljäs visiitti toi 39. sijan. Amerikkalainen Fun (#50) on netonnut kaksi kunnon hittiä, mutta Some Nightsin tärkein mukaan kampeaja oli taannoinen keikkavisiitti.

Flo Rida tietää paremmin kuin kukaan, että jatkuvakaan hittiputki ei takaa albumimenekkiä. Nyt mies lopulta nappasi meillä ekan paalupaikkansa I Cry -sinkun ansiosta. Singlelistaksi kutsutun yhdistelmätilaston harvat uutuudet ovat yleensä lataus- tai radiolistalta tuttuja, mutta nyt noiden ohi 15:nneksi ilmaantui keväästä asti Eurooppaa vallannut R.I.O:n normihumppa Party Shaker.

1 kommentti:

  1. Eurohiteistä Asaf Avidanin One Dayllä kestää myös aika kauan tilastoitua meillä, ellen ole sen listakäyntiä vahingossa missannut.

    VastaaPoista