torstai 29. huhtikuuta 2010

Mitä Adamilta vielä vaaditaan?

Tuntuu oudolta, että Adam Lambertin albumi tipahti Top 50:stä juuri kun Whataya Want from Me on kasvanut oikeaksi isoksi hitiksi. Tuo Pinkin sekä ruotsalaisten Shellbackin ja Max Martinin kirjoittama veisu komeilee miehen Suomen-vierailun alla sekä single- että radiolistan kolmantena. Myös edellinen sinkku For Your Entertainment on yhä sijalla 19.

Single- ja etenkin latauslistalla on useita muitakin tuplaedustuksia. Vaikka se on harvinaisempaa radiolistalla, HIM on siellä nyt 10:ntenä (Scared to Death) ja 17:ntenä (Heartkiller). The Baseballs on miehittänyt sijat 14, 22 ja 33, mutta kas – melkoisesta promootiosta nauttinut Last in Line on iänikuisten Hot n Coldin ja Umbrellan alapuolella. Singlelistalta biisi ehti pudota jo kokonaan.

3 kommenttia:

  1. Koko Baseballs homma on jo niin nähty.. Ihme jos seuraava albumi vielä menestyy.

    VastaaPoista
  2. Enemmän mä pitäisin ihmeenä sitä, että adam lambertin levyt alkaisivat myymään radiosoiton ansiosta. Ei ne huonot biisit hyviksi muutu, vaikka muutama musapäällikkö ottaa ne soittolistalleen.

    VastaaPoista
  3. On myös kiva, että Ville Valo saa pankkitilin täytettä edes jostain, kun levymyynti on ymmärtääkseni romahtanut varsinkin maailmanlaajuisesti aika totaalisesti...

    VastaaPoista