torstai 22. lokakuuta 2009

Kulkeeko tieto Tampereelta?

Huomenna perjantaina klo 13.45 ÄKT pitää Tampereen Hotelli Ilveksessä tiedotustilaisuuden puhuen muun muassa tulevasta listajärjestelmästä. Aivan, se on osa Musiikki & Media -tapahtumaa, johon en tänä(kään) vuonna pääse osallistumaan. Ehkä joku kertoo mitä on kerrottu. Media näyttää käsittelevän seminaariohjelmistoa vuosi vuodelta niukemmin, mikä saattaa liittyä siihen, että seminaariohjelmistosta on musiikki- ja muunkin journalismin osuus kadonnut tyystin.

ÄKT:n nettisivuilla ei vielä raportoida listauudistuksesta mitenkään, ja Ylekin avasi suunsa vasta eilen. Annettiin ymmärtää, että albumilistalla olisi yhä paikkansa yhtiön ohjelmakartassa, vaikka lista tuotetaankin ensi vuoden alusta talon ulkopuolella. Hyvä niin. Muualla en ole huomannut aihetta käsiteltävän, paitsi tietenkin viime viikon Rumbassa.

Koska M&M juhlii 20-vuotista olemassaoloaan, yritin muistella omia käyntejäni siellä. Vuonna 1992 minut pyydettiin lista-aiheisen paneelikeskustelun puheenjohtajaksi, mikä oli siinä suhteessa kiinnostavaa, että en saliin astuessani ollut ikinä edes nähnyt paneelikeskustelua livenä, saati osallistunut sellaiseen. Olin mukana myös, kun M&M pidettiin ainoan kerran Turussa. (1995? Rami eli silloin vielä.) Jotenkin on jäänyt mieleen vuosi 2003, koska maksoin koko lystin omasta taskustani. En suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti