torstai 14. toukokuuta 2009

Viivyttäjien vuoronvaihto

Tehosekoittimen Kaikki nuoret tyypit on aiheetta merkitty singlelistalla uudeksi tulokkaaksi, sillä se vietti Top 20:ssä 11 viikkoa vuonna 2000. Sen paluuta lataussuosikiksi tai päätymistä uuden kokoelman nimikappaleeksi ei tarvitse ihmetellä, sen verran taajaan sitä on esittänyt televisiossa milloin kukakin – kiitos muun muassa ohjelmien Idols, Kuorosota ja K-70.

Itse kokoelma eliminoitiin Top 40:stä ilmeisesti alhaisen hinnan takia, mutta ei sitä näy midprice-tilastossakaan, vaikka ainakin Anttila kertoo myyneensä sitä kohtalaisesti. ”18 suosikkia” -määritelmän ulkopuolelle on jätetty niinkin suuria hittejä kuin neloseksi noussut Hyvä karma ja (toistaiseksi) viimeinen levytys, vuonna 2004 ykkösenä komeillut Lupaan.

Myös viime vuonna lopulta sinkkulistalle ilmaantunut Hetken tie on kevyt on jälleen seitsemäntenä, mikä – kääk – viivästyttää vuorollaan hittivuosilistan valmistumista. Vaikka biisi kävi radiosoitto- ja albumipisteineen 50 hittiä -listan sijalla 30 vuonna 2002, sen menestyksekkäin sesonki on 2008 – tai ehkä jopa 2009, jos myyntiä piisaa. Odotelkaamme, sen me osaamme.

2 kommenttia:

  1. Että albumijulkaisua vaille jäänyt Lupaan jätettiin kokoelmaltakin pois, on erityisen kenkkua. Kappale soljuu viehättävän kierosti ja on mitä mainioin palanen Tehiksen tuotannossa.

    VastaaPoista
  2. Edellistä kompaten. Lupaan-single on kaiken lisäksi ainoa uutta musiikkia sisältävä Tehosekoitin-julkaisu edellisen kokoelman jälkeen.

    VastaaPoista