tiistai 19. toukokuuta 2009

Minä soin, sinä soit

David Cookin Light On hallitsi Music Control -radiolistaa kahdeksan viikkoa, mutta nyt meillä on uusi ykkönen. Koop Arposen Every Song I Hear lähti liikkeelle tavallista useampien asemien pienehköillä soittomäärillä ja otti ratkaisevan askeleen tuttua reittiä, Radio Novan tehorotaatiolla. Toisen idolin Anna Puun C’est la vien soittoprofiili on samantyyppinen ja se eteni tämänpäiväisellä listalla 18–10.

Peräti 11 radiota 14:stä soitti viisuviikolla Waldo’s Peoplen Lose Controlia, joka harppasi 30. sijalta viidenneksi. Yli 38 prosenttia sen pisteistä tuli Radio Suomelta, mikä on erittäin poikkeuksellista. Juha Tapion Minä olen, sinä olet on kaksi pykälää Waldon yläpuolella, vaikka sai pisteitä vain kolmelta kanavalta (Nova, Iskelmä ja Suomipop).

Pinkin Funhouse-albumi poiki jo kolmannen ison radiohitin So Whatin (6) ja Soberin (1) jatkoksi, kun Please Don’t Leave Me nousi seitsemänneksi. Vielä on matkaa edeltäjään I’m Not Dead, josta irtosi neljä Top 5 -hittiä silloiselle Suomen Radiolistalle: Stupid Girls, Who Knew, U + Ur Hand ja Nobody Knows. Meikäläisten radiolistojen historiassa miltään levyltä ei ole lohkaistu viittä Top 10 -singleä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti