perjantai 5. lokakuuta 2018

Talvi, kevät, kesä, tyhjää

Striimatuimmat-lista on tarjonnut viikko toisensa jälkeen todisteita, että Vain elämää on ysikaudellaan palannut mahtivaikuttajaksi. Tai ainakin kolme sen esiintyjistä, hehän tuntuvat ratkaisevan lähes kaiken. Tuon trion muodostavat tietenkin Ellinoora, Evelina ja Pyhimys. Mutta heidän liikkeensä listalla pistävät epäilemään, että laadinta-aikataulua olisi taas aikaistettu.

Kaikki ohjelman esitykset ovat parantaneet sijoitustaan toisella viikolla, jotkut rutkastikin – Evelinan Asfalttiviidakko loikkasi eilen 25. sijalta kuudenneksi. Kaksi Ellinooran biisiä debytoi samassa tilastossa, Aina ku Aira yhdeksäntenä ja viikkoa aikaisemmin vetäisty Vielä yksi elämä sijalla 33. Kolmas viikko näyttää paljon kiperämmältä: Evelinan Leijonakuningas romahti ulos sijalta 14.

Striimatuimpien 12:ntena debytoiva Junon ja Jenna Alexan Tyhjää paljasti jo nimellään, mistä on kyse. Aivan oikein: biisi toistaa siirto siirrolta menestysreseptin, jolla Adi L Hasla ja Pihlaja viettivät kevätkesällä seitsemän viikkoa ykkösenä. Tuolloin tilitysrapin tenhoava kertsi poimittiin Tavaramarkkinoiden Kevät-klassikosta, nyt turvattiin vanhempaan, mutta samoissa tunnelmissa liikkuvaan Kasevan ikivihreään (1974).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti