sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Viides tripla

Albumilistalla nähtiin sesonkiin nähden harvinaisen kova kärkikamppailu, kun napikkain asettuivat Vesala esikoissooloineen ja viidellä edellisellä studiolevyllään ykkösenä komeillut Red Hot Chili Peppers. Pidemmän korren veti Vesala, joka täten ylsi viidentenä artistina himoittuun triplaan: ykkössija soolona, bändin jäsenenä ja Vain elämää -tähtenä. Muut neljä ovat Erin, Jonne Aaron, Jenni Vartiainen ja Pave Maijanen.

Vesalan albumijulkaisu heijastuu myös latauslistaan, jossa sen raitoja löytyy sijoilta 5, 11, 23 ja 28. Mielenkiintoinen debyyttikaksikko on Palefacen Emme suostu pelkäämään (#14) ja Tuure Kilpeläisen Autiosaari (#16). Kummankaan edelliseltä levyltä ei lohjennut listahittejä, ja kumpikin nähtiin viimeksi lataus/singlelistalla huhtikuussa 2011. Kyseessä oli Ipanapa-projektin tupla-a-single Kuningas Ei (Tuure) / Hiphoppii englantii (Pale).

Vesala ehti myös radiolistan korkeimmaksi uutuudeksi (Älä droppaa mun tunnelmaa #34). Striimilistalta nostan esiin sijan 40, jossa debytoi Robin Schulzin Heatwave. Siinä näet vierailee Akon, joka keräsi 13 hittimerkintää vuosina 2005-2012, mutta pysytteli ennen paluutaan poissa neljä vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti