sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Älä moshaa, vaan hehku

Viikon albumilistan kärkipäässä oli taas tilaa vähän vaihtoehtoisemmillekin uutuuksille. Korkeimmaksi debyytiksi saattoi aavistella Rival Sonsia, jonka edellinen levy ylsi samoin kesäkuussa kolmoseksi. Edelle (sijat 4 ja 6) kiilasi kuitenkin rapveteraani Petos, jonka Testamentti katkaisi kuuden vuoden levytystauon. Yhdeksänneksi ilmaantui vielä Motörheadin livetallenne. Vaikka bändi juhli viime vuonna paalupaikkaa, kärkikymppisijoitus on sille melko harvinaista herkkua – yhteensä niitä on kuusi.

Seuraavan tilaston ykkösveikkailuissa Vesalalla lienee aika pienet kertoimet. Pontta antaa kolmannen sinkun Älä droppaa mun tunnelmaa hyvä vastaanotto, etenkin Spotifyn päivälistan nelossija. Edellinen maistiainen, Hesarin arvostelussa ”levyn ilmeiseksi hitiksi” mainittu Tytöt ei soita kitaraa nimittäin striimautui todella vaisusti pelinavaaja Tequilaan verrattuna.

Sannin Vahinko ehti tuoreeltaan pistäytyä tuon Spotify-päivälistan ykkösenä, mutta nyt paikkansa on taas ottanut JVG:n Hehkuu. Se harppasi perjantaina radiolistankin kärkeen, vaikka sai soittoa vain kahdeksalta kanavalta. Pahasti noiden huippuhittien varjoon on jäämässä uusi Kasmir-sinkku Moshaamaan, jolle minkäänlaisten listasijojen nettoaminen tekee tiukkaa. Lupaavinta on ehkä radiolistan nousu 53–27.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti