perjantai 4. syyskuuta 2015

Varteenotettavuuttuneisuuksia

Se, että Drag Me Downista muodostuisi One Directionin eka valtavirtahitti, on taas hieman lähempänä: biisi harppasi tämän päivän radiolistalla ennenkokemattomiin korkeuksiin 14:nneksi. Myös Justin Bieberin asema täyden palvelun poptähtenä näyttää vankistuvan. Latauslistalta on tullut ennenkin hyviä sijoja ja radiolistalta hiljattain yksi Top 10 -käynti, mutta uutukainen What Do You Mean? syyhki epäbiebermäisesti muutamassa päivässä Spotifyn kuunnelluimmaksi.

Temppuun toi lisähohdetta se, että biisille teki tilaa kärjessä Cheekin Sä huudat, joka ilmestyttyään keräsi aluksi ennätyksellisiä kuuntelumääriä, yli 200.000 päivässä. Bieber on pitänyt takanaan myös Teflon Brothersin Ay ay ayn – sen edeltäjä Pämppäähän juhli Spotify-huippuna enimmän osan kesää. Teflonveljet eivät yleensä ole radioiden mieleen, mutta parin seikan takia Ay ay ayn vaiheita on kiinnostavaa seurata. Sen soundimaailmasta tulee oitis mieleen Arttu Wiskarin Kahvimaito, ja laulajavieraana toimii tangokuningas Teemu Roivainen.

Jo maaliskuussa lataus- ja singlelistojen yläpäässä nähty Mikael Gabrielin ja Diandran Viimeisen kerran on vasta nyt Top 20 -radiohitti, ilmeisesti parin ison kanavan tehorotaation ansiosta. Kun kaikille muille Top 20:ssä mitattiin vähintään 130 viikkosoittoa, duettovanhus keräsi niitä vain 61 ja ylsi silti 17. sijalle. Myös 18:nneksi loikannut ranskalaisen Martin Solveigin Intoxicated julkaistiin joskus alkuvuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti