lauantai 26. syyskuuta 2015

Tuloksekasta vuorotyötä


Radiolistan kärjessä ei ole koskaan ennen nähty tuollaista vuorotteluleikkiä kuin mikä Chisun Ihanalla, Roope Salmisen Madafakin darralla ja Juha Tapion Sinun vuorosi loistaalla on käynnissä. Seitsemän viikon aikana ykkössijat on jaettu näin: Chisu – Juha – Roope – Chisu – Roope – Chisu – Juha.

Ulkomaisista parhaaksi (11–6) eteni One Directionin Drag Me Down, ja muutkin kärkeä nopeimmin lähestyvät ovat tuontitavaraa. Sun Goes Down (25–10) on jo kuudes meillä listoille noussut raita David Guettan Listen-albumilta. Sitä ei ole juuri noteerattu suoratoistossa ja latauksissa, mutta radioissa matka saattaa viedä outoon tilastoknoppiin: kolme aiempaa Listen-sinkkua nimittäin nousi kakkoseksi (Lovers on the Sun, Dangerous, Hey Mama).

JVG kärsi takaiskun albumilistalla debytoituaan neljäntenä, ja radiotkin ovat vieroksuneet tuoreimpia sinkkuja. Vai mitä pitäisi päätellä siitä, että Tarkenee putosi Top 20:stä lyhyen visiitin jälkeen, mutta jo keväällä julkaistu Tuulisii palasi tilalle (38–20)? Lataus- ja striimiykköseksi rynninyt Takajeejee löytyy vasta sijalta 56.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti