perjantai 18. syyskuuta 2015

Joulukuu on jo ovella


Vaikka syksy on myllännyt levymarkkinat muutamassa viikossa, radiolistan yläpäähän ei ole mitään tunkua. Ihana, Sinun vuorosi loistaa ja Madafakin darra siellä edelleen pompottelevat paalupaikkaa toisilleen – nyt on taas Ihanan vuoro. Yllättäen Cheekin Sä huudat näyttää jäävän eliitin ulkopuolelle ja putosi tänään viidennestä seitsemänneksi.

Ainoa uusi tuttavuus Top 20:ssä on 32–16 etenevä R. City, USA:n Neitsytsaarilta kotoisin oleva veljeskaksikko. Selitys nousulle löytynee feat.-sanan perästä – Locked Awayn laulaja kun oli bändeineen ykkösenä viimeksi heinäkuussa. Kun pottiin ynnää miehen yhtyeen Maroon 5:n biisit ja vuoden 2011 lauluosuuden Gym Class Heroesin 11:ntenä käyneessä singlessä Stereo Hearts, Adam Levinellä on nyt Suomessa jo 16 Top 20 -radiohittiä.

Jotkut uskovat yhä urakokoelmien mielekkyyteen – ainakin Suvi Teräsniska, joka pohjustaa sellaista Uusi aamunkoi -kappaleella. Radiolistalla mentiin suoraan sijalle 45 ja latauslistalla 21:nneksi. Artistin kotisivujen pääotsikko kuuluu ”Suvi Teräsniskalta kokoelmalevy joulukuussa”, ja alla kerrotaan sen ilmestyvän 23. lokakuuta. Kai asiat voi noinkin ilmaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti