perjantai 3. huhtikuuta 2015

Suudelman hidas vaikutus

Rihannalla on hyvä viikko, sillä Four Five Secondsin radiolistan kakkossijan jatkoksi Bitch Better Have My Money debytoi latauslistan kärjessä. Sen takana kolmossijalla jatkuu robinschulz-ilmiö: belgialainen dj Lost Frequencies remiksasi ja nopeutti Easton Corbinin kantriballadin Are You with Me ja julkaisi sen omissa nimissään. Tuleeko yhtä iso hitti kuin Prayer in C:stä?

Radiolistalla ottivat näyttävät loikat 20 soitetuimman joukkoon Stigin Lupasit et kelpaan näin (26–8) ja Arttu Wiskarin Kun me diskossa suudeltiin (21–9). Jo viime vuonna julkaistusta Wiskari-biisistä tuli lopultakin arkistokelpoinen hitti. Ja kas: korkeimmalla uutuudella (#40) laulaa aiemmin radioiden hyljeksimä Justin Bieber! Kyseessä on vierailu Where Are Ü Now -singlellä, jonka esittäjäksi merkitään eri paikoissa joko duo Jack Ü tai sen nimekkäät jäsenet Skrillex & Diplo.

Lakkasin maaliskuun lopussa ynnäämästä albumilistapisteitä 2014-vuosilistaan, joten nyt vain odotellaan että latauslistan loppupään roikkujat Sian Chandelier ja Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa suvaitsevat häipyä. Sillanpää tosin kartuttaa yhä merkittävästi radiosoittosaldoaankin. Roy Orbisonin siirsin sovinnolla 2015-osastoon odottamaan tulevan albumin pisteitä.

2 kommenttia:

  1. Aiheen vierestä, mutta pakko kysyä, kun asia on minua häirinnyt. Tiedätkö, mikä kappale kävi viikolla 22/2006 sijalla 11? Kaikkien nettilähteiden mukaan tuolla sijalla oli Wonderlandin "In the Evening", mutta sellaisesta kappaleesta ei löydy mistään tietoa. Tuohon aikaan singlemyynti oli todella vähäistä, mutta julkaisijaksi on merkitty Bonnier, joten olettaisin, että kappaleen olemassaolosta olisi joitain merkkejä löydettävissä.

    Olen käynyt läpi useita eri vaihtoehtoja. Wonderland-nimisiä yhtyeitä on useita ja ruotsalainen duo näyttää levyttäneen noihin aikoihin Bonnierille kappaleen "Mister Mister". En kuitenkaan löytänyt tietoa, että he olisivat tehneet muita kappaleita. Suomalainenkin Wonderland on olemassa, mutta yhtye ei ole tainnut levyttää mitään. Olisiko kyseessä Suomen vastine Billboard-listoilta tutulle D.A.:n Ready 'n' Steady -kappaleelle?

    VastaaPoista
  2. Aikamoinen sattuma, sillä viikko 22/06 oli viimeinen, joka huomioitiin Sisältää hitin -kirjassani. En enää muista mistä tiedon sain, mutta kirjan mukaan kyseessä oli tuo ruotsalaisduo, kaksoset Johanna ja Malin Ny.

    VastaaPoista