tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kivinokka nousuun

Radiolistaa skannaillessa on tapana keskittää huomio vauhdikkaimpiin kohoajiin, mutta kyllä maltillisellakin edennällä voi yltää kärkeen asti. Esimerkiksi Stigin Lupasit et kelpaan näin on puolisalaa hiipinyt kolmoseksi eli miehen toiseksi peräkkäiseksi Top 3 -radiohitiksi. Ihan mukavaahan se on, että suuri joukko kuuntelijoita tuon tuosta kuulee biisin avausvirkkeen ”Se oli ilta niin ihmeellinen, kun Kivinokas kohdattiin”.

Jonne Aaronin ekaa soololevyä ei juuri radiossa soitettu, mutta Yksin-ykköshitin jatkoksi Ota mut nousi tänään 12-7. Haloo Helsinki! tuskin saa jatkoa paalupaikoilleen, vaikka Kuussa tuulee eteni sekin 16–9 – kahdella edellisellä listalla se tuli alaspäin. Bändin kahdelta peräkkäiseltä albumilta on irrotettu kolme radiolistan ykköstä.

Muutoin merkittävät petraajat tulevat ulkomailta: Major Lazerin Lean On 14–6, Years & Yearsin King 19–10 ja Kygon Stole the Show 33–19. Viime viikon 80. sijalta 27:nneksi harppasi norjalaisen Matoman remiksaus The Notorious B.I.G.-vainaan biisistä Old Thing Back, joka alkujaankin julkaistiin vasta postuumisti kahdeksan vuotta sitten. Uusi versio on myös latauslistan sijalla 28.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti