tiistai 14. lokakuuta 2014

Rotaatio-ongelmia


Radiolistalla ei tapahdu nyt mitään järisyttävää, joten järistykäämme siitä, mitä ei tapahdu. Eli aiheena biisit, joita radio yllättäen ei (enää) soita.

Vaikka Elastisen Naurava kulkuri komeilee listakolmosena, mikään muu tämän Vain elämää -kauden esityksistä ei mahdu edes top sataan.

Vaikka Poets of the Fall on perinteisesti soinut paljon ja nappasi albumilistalta taas paalupaikan, Daze-single ei ole päässyt sijaa 60 korkeammalle.

Vaikka Jukka Pojan Brand new ihanuus oli nimen- tai oikeastaan yksinomaan radiohitti, sitä seurannut Crzybailaaja kääntyi laskuun sijalta 97. Latauslistaltakin irtosi vain 29. sija.

Vaikka Diandran Onni on -singlen numero 49 ei viritä hurraahuutoja, se on parempi kuin minkä Spotify-ykkönen Paha poika saavutti kesällä. Hurrata ei tee mieli myöskään Diandran stailaukselle singlen kansikuvassa.

Vaikka Robin ja Jari Sillanpää valtasivat viime viikon albumitilaston kärjen, kumpaakaan ei näy radiosoiton top 40:ssä. Sillanpään Tanssii kuin John Travolta kääntyi laskuun sijalta 63.

Vaikka Cheekiltä julkaistiin melko hiljattain kaksi uutta sinkkua pohjustamaan bonuspainosalbumia, niistä soitetumpi Flexaa on vasta 73:ntena. Se ja Äärirajoille ovat ehtineet kadota myös latauslistalta ja Spotifyn 40 kuunnelluimman joukosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti