tiistai 23. syyskuuta 2014

Syksy vilkastutti radion

Tänään julkaistulla radiolistalla näkyy paljon muutoksia, mutta ei mitään dramaattista. Paalupaikan otti Jenni Vartiaisen Eden, ja 11. sijalta viidenneksi loikkasi kanadalaisen Magicin esikoissingle Rude, joka on komeillut muun muassa USA:n ja Britannian ykkösenä. Vaikka se viettää jo kahdeksatta viikkoaan meidän suoratoistovetoisella singlelistallammekin, niin latauslistalle ei ole ollut asiaa.

Huippukymmenikköön hypähtivät myös Nopsajalan ja Erinin duetto Seuraava (16–6) ja Calvin Harrisin Blame (19–10), jonka vokalistilla John Newmanilla oli viime vuonna oma Top 10 -radiohitti Love Me Again. Blame nyhtää poikkeuksellisen kovia kuuntelumääriä Spotifyssa, tuoreimmassa viikkomittauksessa yli 350 tuhatta. Vartiaisen Eden ei edelleenkään yllä 20 kuunnelluimman joukkoon, vaikka saldo on lähellä 128 tuhatta.

Top 20 -radiokynnyksen ylitti Meghan Trainorin All About That Bass (23–15), joka etenee kaikilla listoilla ja on harvinaisesti päässyt sekä Radio Suomen että Yle X:n soittoon. Peruspärjääjien uutuuksista Sunrise Avenuen You Can Never Be Ready nousi 43–25, mutta n Jään sun viereen kääntyi laskuun sijalta 30. Biisillä vierailee neljän vuoden takainen Idols-kilpailija Stina Girs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti