torstai 27. maaliskuuta 2014

Rakkaus ei voita

Juha Tapion Aito rakkaus on pysytellyt radiolistan kakkossijalla jo kolmen eri ykköshitin takana. Kaija Koon (Kuka sen opettaa) ja Jenni Vartiaisen (Suru on kunniavieras) jälkeen sen eteen kiilasivat tällä viikolla JVG ja Anna Abreu (Huominen on huomenna). JVG:lle kyseessä on ensimmäinen paalupaikka, ja Abreunkin edellisestä (Vinegar) on kohta kulunut kuusi vuotta.

Huipun saavuttamisen vastapainoksi Abreun Kylmästä lämpimään sysäytyi vihdoin Top 20:stä jyrkkään laskuun – saman aiheutti 10:nneksi harppova Suvi Teräsniskan Vaiettu rakkaus edeltäjälleen Täydellinen elämä. Hyviä uutisia 2013-hittivuosilistan valmistumisen kannalta. Aina ei automatiikka kuitenkaan pelaa: Jannan Sä et ole hullu kohensi hieman asemiaan 15:nneksi samaan aikaan kun seuraaja Läpinäkyvä loikkasi 30–13.

Viikon näyttävimpänä nousijana esiteltäköön John Martin. Hän on Swedish House Mafian Don’t You Worry Child -hitillä laulanut 33-vuotias ruotsalaisheppu, jonka Anywhere for You eteni 64. sijalta 19:nneksi. Lähes tyhjästä 27:nneksi ilmestyi Solonen & Kosola -duon Miljoona vuotta, joka on hyvin vapaamuotoinen variaatio J. Karjalaisen biisistä Meripihkahuone ja arvatenkin sisältyy ensi viikolla julkaistavalle Nyt kolisee -albumille.

2 kommenttia:

  1. Eikös tuo radiolista (vk12) mennyt uusiksi laskentaan mukaan lirvahtaneiden mainossoittojen takia ja uudessa listassa Juha Tapio on ykkönen.

    VastaaPoista
  2. Kuulin myös laskentavirheestä, mutta en ole saanut enkä nähnyt listaa, jossa ykkössija olisi vaihtunut. Ymmärsin että virheen korjaus ei vaikuttanut sijoituksiin, mutta tiedä häntä.

    VastaaPoista