tiistai 23. huhtikuuta 2013

Se päivä ei oo vielä tänäänkään


Elokuun Tänään lähtee sai hallita radiolistaa vain viikon, kunnes Meripihkahuone palasi kärkeen. Molemmat J. Karjalaisen tämänvuotiset hitit ovat nyt keränneet neljä ykkösviikkoa, mutta Spotify/latauspuolella Mennyt mies kukistaa seuraajansa mennen tullen. Kun Suomipop veivaa rallia 55 kertaa viikossa, ulkomaisten yrittäjien on vaikea astua haastajiksi, mutta Pinkin Just Give Me a Reason pyrkii tosissaan J:n ohi.

Top 20:n kolme alinta sijaa menivät tulokkaille: Junon Kuuluuks, Volbeatin Cape of Our Hero ja Carly Rae Jepsenin Tonight I’m Getting Over You. Edellisen Volbeat-albumin vetosingle Fallen kävi jopa ykkösenä, mutta yksi viime vuoden isoimmista hiteistä, Jepsenin Call Me Maybe ”vain” kahdeksantena. 23:nneksi noussut Anssi Kelan Miten sydämet toimii? ei taida vielä hätyytellä kärkeä, koska Levoton tyttö soi yhä paljon. Ja Wikipedia-päivittäjälle tiedoksi, että Isac Elliot kohensi sijaansa 37:nneksi.

Pyörrän päätökseni sijoittaa Erinin Mitä tänne jää 2012-vuosilistalle, koska Iskelmä (33) ja Suomipop (51) luukuttivat sen tämän viikon seitsemänneksi eli parhaalle radiosijalleen. Soikoon kuinka kauan vain, nyt pääsen viimeistelemään tilaston ja julkistan sen vielä tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti