torstai 4. huhtikuuta 2013

Mies(tä) itkettää


Vain elämää -sarjan viralliseksi uraboostauslukemaksi on muodostumassa numero 16. Viime viikollahan Neumannin Oma Waterloo ja Jari Sillanpään kokoelma jakoivat albumitilastossa tuon sijan, ja nyt latauslistan 16:ntena debytoi Jonne Aaronin eka soolosingle Taivas itkee hiljaa. Neumann putosi saman tien ulos, mutta Aaronista tuskin pääsemme noin vähällä – olkoon biisi kuinka järkyttävä vedätys tahansa.

Justin Bieber ei yllättävää kyllä ole tähän mennessä päässyt ns. single-, lataus- tai radiolistamme kärkikymppiin. Rajan ylitykseen tarvittiin yhteistyö Will.i.amin kanssa, ja #thatpower debytoi nyt yhdeksäntenä. Will.i.amin albumia on lykätty ties kuinka monesti – eka single julkaistiin jo toissavuonna – mutta #willpowerin pitäisi lopulta nähdä päivänvalo kahden viikon päästä. Sen markkina-arvo etenkin Suomen albumilistalla on melkoinen arvoitus.

Miesartistien myötätuuli näkyy myös radiolistan Top 20:ssä, joka vastaanotti heitä kerralla neljä. Sijat 15, 16, 18 ja 19 sananmukaisesti miehittivät Passengerin Let Her Go, Michael Bublén It’s a Beautiful Day, Antti Tuiskun Rakkaus on ja Justin Timberlaken Mirrors.

2 kommenttia:

  1. Mikäs on Laura Närhen Viimeisen aamun tilanne radiolistalla? Onko noussut jo TOP40?

    VastaaPoista