torstai 7. helmikuuta 2013

Monta on hittiä siis

Vuonna ’85 -elokuvaan liittyvä albumi sisältää yksi poikkeus poislukien pelkkiä Eppu Normaalin, Popedan ja Juice Leskisen alkuperäislevytyksiä, vieläpä esittäjiensä tunnetuimmasta päästä. Hittipitoisuus ja itse leffan menestys huomioiden voi odottaa, että äänite vielä kohentaa tämänviikkoista 14. sijaansa.

Vai onko paketissa sittenkin yksi käärepaperi liikaa? Esimerkiksi tuo nimikappale on tilastoitu aiemmin jo osana neljää Eppu-julkaisua (Kahdeksas ihme, Lyömättömät, Repullinen hittejä, Jackpot) ja ainakin yhtä Suomirokkia-kokoelmaa. Eivät Popeda ja Juicekaan ole ujostelleet musiikkinsa kierrätyksessä – fono.fi:stä löytyy noille esityksille jos jonkinlaisia ympäristöjä.

Toisaalta ne harvat viime vuosina kansaa kiinnostaneet soundtrackit ovat paljolti samanlaisia greatesthitsejä: Mamma Mia! (Abba-covereita), Iron Man 2 (AC/DC) ja This Is It (Michael Jackson). Uudella musiikilla ovat pärjänneet lähinnä vain kolme Risto Räppääjää, eikä niistäkään ollut Top 10 -kynnyksen ylittäjiksi. Ei liene Titanicien ja Saturday Night Feverien aikaan paluuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti