torstai 14. helmikuuta 2013

Haloo Oulu, otetaanko kisa?

Latauslistan korkeimmat uutuudet ovat Uuden musiikin kilpailun kaksi parasta, Krista Siegfridsin Marry Me kuudentena ja Mikael Saaren We Should Be Through 17:ntenä. Kun finaalissa esitetty Teflon Brothersin Seksikkäin jäbäkin loikkasi 30–18, UMK:n voi sanoa varsin tuoreeltaan onnistuneen siinä, missä Emma-gaala ei luultavasti onnistu ikinä: levymyynnin virkistämisessä.

Mukaan saatiin myös Suvi Teräsniskan versiot n 2000-luvun suurimmista hiteistä Pettävällä jäällä (20) ja Rakkaus on lumivalkoinen (27). Neljästä platinalevystään huolimatta Teräsniska ei ole koskaan päässyt albumilistan ykköseksi, joten Yö-covereita sisältävä Hän tanssi kanssa enkeleiden on melkoisten odotusten kohteena – etenkin kun edellinen paalupaikka menetettiin samaan aikaan julkaistun Olli Lindholm -soolon takia.

Mutta jos latauslista toimii indikaattorina, Teräsniskaa saattaa sunnuntaina odottaa uusi pettymys. Samana päivänä näet julkaistiin neljäs Haloo Helsinki! -albumi, jonka biiseistä Huuda! ja Vapaus käteen jää ovat yhtaikaa kymmenen parhaan joukossa. Toissavuotinen III nousi vain kahdeksanneksi, mutta lukuisat hitit roikottivat sitä Top 50:ssä 36 viikkoa ja midpricessa 25 viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti