tiistai 4. joulukuuta 2012

Tämä on radio, ei tv


Kerrankin tilasto, johon Vain elämää -villitys ei vaikuta: radiolista. Tai no, sen ykkösenä on Erin, vieläpä ensimmäistä kertaa urallaan – Nylon Beatkään ei pärjännyt kakkossijaa paremmin. Paljon se vaati, mutta Laura Närhi ja Erin (Siskoni) saivat katkaistuksi Jesse Kaikurannan (Järjetön rakkaus) valtakauden. Närhen ekasta paalupaikasta (Kuutamolla) on kohta jo 11 vuotta.

Vaikka näyttävimpien Top 20 -sisääntulojen takana on jälleen Radio Novan vahva tuki, biisit saattavat yllättää jonkun: Raappanan Kauas pois loikkasi 21–5 ja Mokoman Punamultaa 33–17. JVG-kesärenkutus Kran turismo poislukien Raappanalla ei ollut ennestään mitään hittimenneisyyttä, vaan Mokomalta mokomaltapa löytyy toinenkin radiomerkintä viiden vuoden takaa, Marras-singlen 17. sija.

Pitkän kärkkymisen jälkeen kynnyksen ylitti myös Christina Aguileran Your Body (22–20), mikä lohduttanee albumillaan flopannutta laulajatarta. Aguileran suurimmat täkäläiset hitit Moves Like Jagger, Nobody Wants to Be Lonely ja Lady Marmalade olivat kaikki kollaboraatioita, mutta on hän itsekseenkin netonnut radiolistalta sijat kaksi (Beautiful) ja kuusi (Genie in a Bottle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti